Indkøbskurv

Ingen produkter i kurven.

 
 

Vi holder dig online

Nødstrømsanlæg: Forbliv online

Danmark anbefaler nu, at alle borgere er forberedt på mindst tre dage uden strøm. Det er vigtigere end nogensinde at være forberedt på strømafbrydelser.

Mikma---Bund2 5-Min

Fordele ved et nødstrømsanlæg

Selvforsyning og uafhængighed

Med et solcelleanlæg med batteri kan du blive delvist eller fuldstændigt selvforsynende med elektricitet. Dette reducerer din afhængighed af det offentlige elnet og beskytter dig mod prisstigninger og forsyningsproblemer.

Økonomiske besparelser

Selvom investeringen i et solcelleanlæg med batteri kan være betydelig, vil du over tid spare penge på din elregning. Ved at bruge solcelleanlæg reducerer du også dit CO2-aftryk og bidrager til en grønnere planet.

Pålidelighed

Vores moderne solcelleanlæg med batterier er yderst pålidelige og kan levere strøm kontinuerligt og med høj effekt. Ved at investere i et nødstrømsanlæg kan du sikre kontinuerlig strømforsyning og beskytte dig selv og din familie mod uventede strømafbrydelser.

Vigtige overvejelser ved køb af nødstrømsanlæg

Kapacitet og effekt

Den nødvendige kapacitet afhænger af dit energiforbrug og de apparater, du ønsker at holde kørende under en strømafbrydelse. Det er vigtigt at vælge et anlæg med tilstrækkelig kapacitet til at dække dine behov. Vi hjælper dig gerne med at dimensionere et anlæg der passer præcis til din bolig. Du kan kontakte os her for et uforpligtende tilbud.

Installation

En korrekt installation er afgørende for at sikre, at dit nødstrømsanlæg fungerer optimalt. Det anbefales at bruge certificerede installatører med erfaring inden for solcelleanlæg. Regelmæssig vedligeholdelse vil også sikre, at dit system forbliver i god stand og fungerer effektivt i mange år. Når du køber et Solcelleanlæg gennem MikMa.dk, så kan vi henvise til nogle af landets bedste montører af solcelleanlæg.

Omkostninger og finansiering

Selvom prisen på et solcelleanlæg med batteri kan være betydelig, er det vigtigt at se det som en langsigtet investering. Du er meget velkommen til at tage kontakt til os og så kan vi give et uforpligtende tilbud og et estimat på tilbagebetalingstiden. Der er også forskellige finansieringsmuligheder og tilskudsordninger, som kan hjælpe med at reducere de initiale omkostninger.

Leverandør og service

På mikma.dk tilbyder vi en række højkvalitets solcelleanlæg med batteri, der kan skræddersyes til dine specifikke behov. Vores ekspertteam står klar til at rådgive dig om den bedste løsning og sikre en professionel installation. Besøg vores webshop og se vores udvalg, samt hvordan du kan blive forberedt på fremtidens udfordringer med et nødstrømsanlæg fra Mikma.

Beredskabspakke-Min

Beredskabspakke til nødsituationer

Forbered dig på enhver nødsituation med vores omfattende Beredskabspakke til nødsituationer. Denne pakke er udviklet til at sikre, at du altid har adgang til pålidelig strøm og energi, uanset hvor du befinder dig. Med en kapacitet på 1382Wh og en effekt på 1800W (3600W i kortvarige perioder) kan denne power station drive alt fra husholdningsapparater til værktøj.

Growatt Syn 50-Xh-30 Backup Boks

Growatt Backup boks: Revolutionerende strømforsyning til dit hjem

Opdag den ultimative løsning til strømbackup i hjemmet med Growatt SYN backup boks. Denne avancerede enhed er designet til at levere pålidelig og effektiv strøm til hele huset, med en imponerende kapacitet på op til 10kW. Perfekt til dig, der ønsker at sikre konstant strøm, selv under strømsvigt. Køb i forlængelse af et komplet solcelleanlæg eller brug det til din allerede eksisterende anlæg.

Perfekt til Growatt hybrid anlæg

Sådan virker Growatt SYN Backup boks

I tilfælde af et strømsvigt registrerer backup-boksen tabet af netstrøm øjeblikkeligt. Når strømsvigtet registreres, skifter backup-boksen automatisk til batterilagringen for at levere strøm til hjemmet. Dette skifte sker på få millisekunder, hvilket sikrer, at kritiske enheder afhængig af strøm forbliver forbundet, selv under strømafbrydelse. Vi tilbyder to modeller: Growatt SYN 50-XH-30, som er kompatibel med Growatt’s MOD XH BP inverterserie, og Growatt SYN 100-XH-30, som er kompatibel med Growatt’s MID XH BP inverterserie.

Strømsvigt

Backup boksen registrerer strømsvigt inden for millisekunder

Isolation fra elnettet

Boksen isolerer automatisk hjemmets system fra nettet.

Skift til Batteristrøm

Skifter problemfrit til batteristrøm og prioriterer essentielle belastninger

Energistyring

Maksimere forbrug, mens den kontinuerligt overvåger batteriniveauer og strømforbrug.

Genoprettelse af strøm

Registrerer strømmen er tilbage og genforbinder hjemmet til netter

Hvad siger kunderne?

Læs mere
Det er simpelhen for vildt...
Vi havde i første omgang bestilt ved en anden forhandler og vi ventede fra sept 22 til midt dec uden der skete en fløjtene fis. Bestilt ved jer den 23 dec og det dælme leveret den 29 af postnord 💪💪💪

Martin L.
Læs mere
Rigtig god oplevelse.
har lige modtaget batteripakke ,inverter og BMS. Jeg er blevet godt hjulpet gennem hele købsprocessen. fin betjening og hjælp til spørgsmål. 5 Stjerner herfra.

Steen P.
Læs mere
Yderst tilfreds..
Gode produkter. God kundeservice - med hurtige svar. Trygt at handle hos dem. Kan KLART anbefales!

Bo B.
Læs mere
Mikma.dk har virkelig imponeret mig på alle fronter. Fra det øjeblik jeg kontaktede dem, viste de en enestående ekspertise inden for solcelleteknologi. Prisen, jeg fik tilbudt, var ikke kun fremragende, men derudover blev hele processen håndteret med en imponerende professionalisme.

Mette J.
Læs mere
Yderst tilfreds..
Gode produkter. God kundeservice - med hurtige svar. Trygt at handle hos dem. Kan KLART anbefales!

Bo B.
Læs mere
5 stjerner...
5 stjerner for pris. 5 stjerner for vejledning. 5 stjerner for hjælp efter køb og opsætning. 5 stjerner fordi..... fordi de fortjener det

Henning N.
Læs mere
Yderst tilfreds..
Gode produkter. God kundeservice - med hurtige svar. Trygt at handle hos dem. Kan KLART anbefales!

Bo B.
Læs mere
God service
God service. Jeg har indtryk af de har travlt men man fornemmer at de gør deres bedste for at svare hurtigt og kompetent på spørgsmål. Jeg havde en enkelt udfordring som de løste til UG.

Per H.

Danmarks skarpeste priser på

Growatt Hybrid Solcelleanlæg

  • 430W Hyundai G12 Perc ShingledHybridproduktbillede Apx 1 Faset-Min

    Komplet 3 kWp Growatt Hybrid solcelleanlæg med 5 kWh batteri til alle tagtyper

    ✅ ~8 paneler
    ✅ Full black solceller
    Original price was: 40.148,00 Kr.Current price is: 28.899,00 Kr.
  • Populært valg
    Hyundai 410W G12 Shingled-MinHybridproduktbillede Apx

    Komplet 6 kWp Growatt Hybrid solcelleanlæg med 5 kWh batteri til alle tagtyper

    ✅ ~15 paneler
    ✅ Full black solceller
    Original price was: 52.809,00 Kr.Current price is: 39.999,00 Kr.
  • Populært valg
    Hyundai 410W G12 Shingled-MinHybridproduktbillede Apx

    Komplet 8 kWp Growatt Hybrid solcelleanlæg med 5 kWh batteri til alle tagtyper

    ✅ ~20 paneler
    ✅ Full black solceller
    Original price was: 60.896,00 Kr.Current price is: 44.999,00 Kr.
  • Populært valg
    Hyundai 410W G12 Shingled-MinHybridproduktbillede Apx

    Komplet 10 kWp Growatt Hybrid solcelleanlæg med 5 kWh batteri til alle tagtyper

    ✅ ~25 paneler
    ✅ Full black solceller
    Original price was: 68.791,00 Kr.Current price is: 50.199,00 Kr.
  • Hyundai 410W G12 Shingled-MinHybridproduktbillede Apx

    Komplet 12 kWp Growatt Hybrid solcelleanlæg med 5 kWh batteri til alle tagtyper

    ✅ ~30 paneler
    ✅ Full black solceller
    Original price was: 75.478,00 Kr.Current price is: 53.999,00 Kr.

Fordele ved nødstrømsanlæg

Et solcelleanlæg med batteri og backup løsning er en pålidelig og effektiv måde at sikre din boligs energibehov, selv under strømafbrydelser. Denne løsning, som vi hos MikMa.dk tilbyder, giver dig mulighed for at lagre overskydende energi produceret af dine solceller og bruge den, når det er nødvendigt. Her er nogle af de vigtigste fordele ved et sådant system.

Kontinuerlig strømforsyning

En af de største fordele ved et solcelleanlæg med batteri og backup løsning er, at du får en kontinuerlig strømforsyning. Dette betyder, at dine elektriske apparater i husstanden fortsat vil fungere, selvom der opstår strømafbrydelser i det offentlige elnet. Med et batterisystem kan du lagre energien i løbet af dagen og bruge den om natten eller under strømafbrydelser.

Øget energiuafhængighed

Ved at investere i et solcelleanlæg med batteri og backup løsning reducerer du din afhængighed af det offentlige elnet. Dette kan være særligt fordelagtigt i områder, hvor strømafbrydelser er almindelige, eller hvor pålideligheden af elnettet er lav. Du får større kontrol over din egen energiforsyning og kan sikre, at dine behov bliver opfyldt, uanset hvad der sker med det eksterne net.

Besparelser på elregningen

Solcelleanlæg med batteri og backup løsning kan også hjælpe dig med at spare penge på din elregning. Ved at producere din egen energi og lagre overskuddet til senere brug, kan du reducere dit behov for at købe strøm fra elnettet. Dette betyder lavere månedlige omkostninger og en hurtigere tilbagebetaling af din investering i solcellerne. Et nødstrømsanlæg er altså ikke bare en ekstra sikkerhed, men også en økonomisk fordelagtig energikilde.

Miljøvenlig løsning

Solenergi er en ren og vedvarende energikilde, der ikke udleder skadelige drivhusgasser. Ved at installere et solcelleanlæg eller nødstrømsanlæg bidrager du til at reducere din boligs CO2-aftryk. Dette er en vigtig overvejelse i en tid, hvor klimaforandringer er en global udfordring.

Hvordan virker et solcelleanlæg med batteri og backup løsning?

Et solcelleanlæg med batteri og backup løsning består af flere komponenter, der arbejder sammen for at producere, lagre og levere strøm til din bolig. Her er en kort gennemgang af, hvordan systemet fungerer:

  1. Solceller: Solpanelerne på dit tag opfanger solens energi og omdanner den til elektricitet.
  2. Inverter: Den producerede jævnstrøm (DC) fra solcellerne omdannes til vekselstrøm (AC), som kan bruges i dit hjem.
  3. Batterisystem: Overskydende energi, som ikke bruges med det samme, lagres i batterier. Disse batterier kan derefter levere strøm, når solcellerne ikke producerer nok energi, f.eks. om natten eller under dårlige vejrforhold.
  4. Backup løsning: I tilfælde af en strømafbrydelse træder backup løsningen i kraft og sikrer, at du stadig har adgang til strøm fra dine batterier.

Installation og dimensionering af dit nødstrømsanlæg

Hos MikMa.dk tilbyder vi komplette solcelleanlæg med batteri og backup løsning, der kan skræddersys til dine specifikke behov. Vores team af eksperter vil hjælpe dig med at optegne og dimensionere et komplet nødstrømsanlæg, der passer perfekt til din bolig eller situation. Vi sørger for en grundig vurdering af dine energibehov og tilbyder en uforpligtende konsultation for at sikre, at du får den bedste løsning.

Komplette løsninger fra MikMa.dk

Når du vælger MikMa.dk til dit nødstrømsanlæg, får du ikke blot et højkvalitetsprodukt, men også omfattende support og rådgivning. Vi tilbyder en komplet servicepakke, der inkluderer:

  • Rådgivning og planlægning: Vores eksperter vil gennemgå dine energibehov og anbefale den bedste løsning for dig.
  • Installation: Vi kan henvise til professionel installation af dit solcelleanlæg, batteri og backup løsning.
  • Opgraderinger: Efterhånden som dine energibehov ændrer sig, kan vi hjælpe med at opgradere dit system for at imødekomme disse behov.

Hvorfor vælge MikMa.dk?

At vælge MikMa.dk som din leverandør af solcelleanlæg med batteri og backup løsning betyder, at du får:

  • Erfaring og ekspertise: Vores team har mange års erfaring inden for solenergi og nødstrømsløsninger.
  • Skræddersyede løsninger: Vi tilpasser vores løsninger til dine specifikke behov og sikrer, at du får den mest effektive og pålidelige energiløsning.
  • Kvalitetsprodukter: Vi bruger kun de bedste komponenter og teknologier for at sikre, at dit anlæg fungerer optimalt og holder i mange år.
  • Support og service: Vi tilbyder omfattende support og service, så du altid kan få hjælp, når du har brug for det.

Kontakt os for en uforpligtende konsultation

Hvis du overvejer at installere et nødstrømsanlæg, er du velkommen til at kontakte os hos MikMa.dk. Vi tilbyder en uforpligtende konsultation, hvor vi kan gennemgå dine behov og give dig en detaljeret plan og prisoverslag for dit nødstrømsanlæg. Vores mål er at sikre, at du får den bedst mulige løsning, der opfylder dine energibehov og giver dig tryghed i tilfælde af strømafbrydelser.

Liggende retning

Med liggende retning menes der at samtlige solcellepaneler vender horisontalt på tagfladen. Det vil sige at montageskinnerne monteres vertikalt.

Stående retning

Med stående retning menes der at samtlige solcellepaneler vender vertikalt på tagfladen. Det vil sige at montageskinnerne monteres horisontalt.