Indkøbskurv

Ingen produkter i kurven.

MikMa Erhverv
Virksomheder Landbrug Instutioner

Er din virksomhed interesseret i at få solceller, så tilbyder vi rådgivning og vejledning fra start til slut. Du får altid tilknyttet en fast rådgiver, der hjælper med at beregne det rigtige solcelleanlæg ud fra netop jeres forbrug, så solcelleanlægget er dimensioneret korrekt.

Processen er lige til

Start din rejse mod grøn energi ved at kontakte MikMa Erhverv. Gennem en indledende dialog og behovsanalyse vil vores erfarne konsulenter skræddersy en solcelleløsning til din virksomheds specifikke energiprofil. Efter godkendelse af projektforslaget følger en grundig gennemgang af hele projektet, inklusive tidsplan og omkostninger.

Med et dedikeret installatørteam sørges der for en smidig montering af solcellerne, samt tilslutning af invertere og eltavler.

Nu er din virksomhed klar til at drage fordel af grøn strøm fra solen. MikMa Erhverv tilbyder også serviceaftaler for regelmæssig vedligeholdelse, så du kan nyde de grønne fordele uden bekymringer. Så kickstart din bæredygtige energirejse med MikMa Erhverv, og lad os sammen forme en grønnere fremtid.

En god investering

Hos Mikma gør tilbyder vi landets bedste priser på kvalitetsprodukter. Det skyldes vi indkøber store partier direkte ved producenten. Det giver en kort tilbagebetalingstid på et anlæg der holder i mange år. Det er ikke bare en god investering for din virksomhed, men også for klimaet.

Trustpilot Sidebar Widget
"Vi er meget stolte af projektet, som der et at de største solcelle-anlæg i det centrale Aalborg. Tak for godt samarbejde til MikMa.dk, som er vores leverandør på projektet."
1631337678487
BOXIT A/S
LinkedIn
Solceller og Solcelleanlæg

Glade kunder

Vi har bl.a. hjulpet BOXIT, Sparekassen Danmark, Lind DNA, Rold Storkro, Chiptuning.nu og mange flere med en komplet solcelleløsning. Vi sidder klar til også at hjælpe dig.
Top bedømt!

Lyt ikke til os...
Lyt til vores kunder!

Vi har ikke bare Danmark’s skarpeste priser vi har også Danmark’s skarpeste anmeldelser. Hos MIKMA er kundeservice en top-prioritet og vi står klar til at hjælpe dig.

Martin L.
1 anmeldelser (DK)
Læs mere
Det er simpelhen for vildt...
Vi havde i første omgang bestilt ved en anden forhandler og vi ventede fra sept 22 til midt dec uden der skete en fløjtene fis. Bestilt ved jer den 23 dec og det dælme leveret den 29 af postnord 💪💪💪
Steen P.
5 anmeldelser (DK)
Læs mere
Rigtig god oplevelse.
har lige modtaget batteripakke ,inverter og BMS. Jeg er blevet godt hjulpet gennem hele købsprocessen. fin betjening og hjælp til spørgsmål. 5 Stjerner herfra.
Mette J.
7 anmeldelser (DK)
Læs mere
Mikma.dk har virkelig imponeret mig på alle fronter. Fra det øjeblik jeg kontaktede dem, viste de en enestående ekspertise inden for solcelleteknologi. Prisen, jeg fik tilbudt, var ikke kun fremragende, men derudover blev hele processen håndteret med en imponerende professionalisme.
Bo B.
88 anmeldelser (DK)
Læs mere
Yderst tilfreds..
Gode produkter. God kundeservice - med hurtige svar. Trygt at handle hos dem. Kan KLART anbefales!
Henning N.
10 anmeldelser (DK)
Læs mere
5 stjerner...
5 stjerner for pris. 5 stjerner for vejledning. 5 stjerner for hjælp efter køb og opsætning. 5 stjerner fordi..... fordi de fortjener det
Michael S.
69 anmeldelse (DK)
Læs mere
Rigtig god oplevelse
Jeg har købet et hybrid solcelleanlæg på 11.31 kW med 10.24 kW batteri...
Per H.
5 anmeldelser (DK)
Læs mere
God service
God service. Jeg har indtryk af de har travlt men man fornemmer at de gør deres bedste for at svare hurtigt og kompetent på spørgsmål. Jeg havde en enkelt udfordring som de løste til UG.
Andreas A
1 anmeldelse (DK)
Læs mere
Det nemlig fantastisk så hurtigt det går. Super service og fine produkter
Mette M.
47 anmeldelser (DK)
Læs mere
Kompetente og utrolig servicemindede. Kan klart anbefales.
Krzysztof K.
24 anmeldelser (PL)
Læs mere
Godt team hjalp med at indlæse

Reducér dine energiomkostninger

Solcelleanlæg kan producere en betydelig mængde energi, som kan hjælpe med at reducere virksomhedens energiomkostninger.

Mere uafhængighed

Solcelleanlæg kan hjælpe med at sikre en mere stabil energiforsyning og reducere risikoen for prisstigninger på traditionel energi.

Bæredygtig løsning

Solcelleanlæg er en bæredygtig måde at producere energi og kan hjælpe din virksomhed med at reducere sin miljøpåvirkning og opfylde bæredygtighedsinitiativer.

Mulighed for støtte & tilskud

Der er forskellige tilskud og støtteordninger til rådighed for virksomheder, der ønsker at investere i solcelleanlæg.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig med et skarpt tilbud, så snart vi har behandlet din henvendelse.

Kontaktformular - Erhverv

Liggende retning

Med liggende retning menes der at samtlige solcellepaneler vender horisontalt på tagfladen. Det vil sige at montageskinnerne monteres vertikalt.

Stående retning

Med stående retning menes der at samtlige solcellepaneler vender vertikalt på tagfladen. Det vil sige at montageskinnerne monteres horisontalt.