Indkøbskurv

Ingen produkter i kurven.

Montageberegner - Find din pris

Vi kan henvise til en ekstern elektriker/installatør af solcelleanlæg i hele Danmark som har fast pris på installation/montering. Hvis du ikke selv ønsker at opsætte dit solcelleanlæg iht. vores installation af solcelleanlæg guide, kan elektriker/installatøren både stå for opsætning, tilmelding, montage og tilslutning af inverter til eltavle.

Prisen omfatter en standard montering bestående af det købte solcelleanlæg (monteringsbeslag, skinner, solcellepaneler, kabel imellem inverter/solceller, installation af inverter og evt. batteripakke, samt tilslutning af kombirelæ/RCD og evt. smartmeter i eksisterende eltavle). Bemærk at der skal tilvælges RCD for at inverter lovligt kan tilsluttes til din eltavle samt tilstrækkeligt solcellekabel.

Beregn prisen for monteringen af dit anlæg

Beregn montagepris

Hvor skal anlægget installeres?

Hvilken tagtype skal solcellerne monteres på?

DKK (inkl. moms)

Du ønsker at montere et solcelleanlæg på med en taghældning på og der er fra grunden op til tagfoden.

Ud fra dine oplysninger er den estimeret pris for at monterer dit anlæg:

Kr. (Inkl. moms)

*Vær opmærksom på at denne pris blot er vejledende og den faktiske pris kan varierer fra ovenstående beregning. Vær ligeledes opmærksom på at dette ikke er en bestilling eller et tilbud. Ønsker du at blive henvist til en montør bedes du kontakte vores kundeservice.

Vi afholder lanceringsevent med Growatt 🥳

Og DU er inviteret!

Vi er glade for at meddele, at tilmeldingen til Growatts nyeste roadshow nu er åben! Vær med til at forme fremtiden for bæredygtig energi med Growatt. Tilmeld dig i dag for at sikre din plads ved vores produktlancering, og få førstehåndsindtrykket af Growatt’s seneste innovationer. Vi ser frem til at dele denne spændende rejse med dig!

Liggende retning

Med liggende retning menes der at samtlige solcellepaneler vender horisontalt på tagfladen. Det vil sige at montageskinnerne monteres vertikalt.

Stående retning

Med stående retning menes der at samtlige solcellepaneler vender vertikalt på tagfladen. Det vil sige at montageskinnerne monteres horisontalt.