Indkøbskurv

Ingen produkter i kurven.

Montering af solceller på Tagpap – Novotegra

Vi har lavet en hurtig gennemgang af installationen på tagpap med montageudstyr fra Novotegra. Ønsker du vejledning til montering af solceller på en anden tagtype? Så kan du med fordel gøre brug af knapperne:

Printvenlig installationsguide til tagpap kan hentes her på Dansk. Yderligere matriale kan også findes på Novotegras hjemmeside her.

MikMa.dk anvender kun montageløsninger som er egnet til tagtyper efter montageproducenternes anvisninger. Er du i tvivl om montageløsningen kan benyttes til din tagtype, anbefaler vi altid at du henvender dig til tagproducenten. 

Ønsker du at undgå taggennembrydning af dit tag, kan der evt. monteres træklodser fastgjort med brændt tagpap til fastgørelse af Novotegras C47 kortskinner. Dette er dog ikke den tiltænkte fremgangsmåde.

Billeder af montering på tagpap

Liggende retning

Med liggende retning menes der at samtlige solcellepaneler vender horisontalt på tagfladen. Det vil sige at montageskinnerne monteres vertikalt.

Stående retning

Med stående retning menes der at samtlige solcellepaneler vender vertikalt på tagfladen. Det vil sige at montageskinnerne monteres horisontalt.