Indkøbskurv

No products in the cart.

Prismatch hos MikMa

Vi tilbyder et bredt udvalg af solceller og solcelletilbehør til Danmarks absolut skarpeste priser. Hos MikMa er vi dedikerede til at give vores kunder den bedste oplevelse og sikre, at de altid får de bedste priser på markedet. Derfor tilbyder vi en prismatch, der sikrer vores kunder den bedste pris på markedet.

Hvordan fungerer prismatchen hos MikMa.dk?

Hvis du finder samme produkt til en lavere pris i en dansk butik eller webshop, matcher vi prisen. Det betyder, at du kan handle hos os med ro i sindet og vide, at du altid får den bedste pris på markedet.

Vi matcher prisen når:

Vi matcher ikke prisen ved:

OBS:

*Vi matcher ikke prisen, når følgende gør sig gældende: lagersalg, køtilbud, restpartier, ophørsudsalg, Black Friday tilbud, dagstilbud, timetilbud, lokale tilbud, åbningstilbud, begrænsede partier, demovarer, 2. sortering, eller andre tilbudsbaseret prissætninger.

Liggende retning

Med liggende retning menes der at samtlige solcellepaneler vender horisontalt på tagfladen. Det vil sige at montageskinnerne monteres vertikalt.

Stående retning

Med stående retning menes der at samtlige solcellepaneler vender vertikalt på tagfladen. Det vil sige at montageskinnerne monteres horisontalt.