Indkøbskurv

Ingen produkter i kurven.

Finansiering af solceller

Hvis du overvejer at investere i et solcelleanlæg hos MikMa, er der flere muligheder for at finansiere dit køb. En af disse muligheder er at benytte sig af Resurs Bank og SparXpres.

Resurs Bank tilbyder finansiering af solcelleanlæg til private. Deres låneprodukter har en fast rente og en fast månedlig ydelse, som gør det nemt at budgettere. Du kan ansøge om lån online, og det tager kun få minutter at få svar på din ansøgning.

SparXpres er en anden finansieringsmulighed til køb af solcelleanlæg. SparXpres tilbyder finansieringsmulighed hvor du betaler en fast månedlig ydelse i en aftalt periode.

Uanset hvilken finansieringsmulighed du vælger, kan du være sikker på, at et MikMa solcelleanlæg er en investering i fremtiden. Solcelleanlægget vil give dig en grøn og bæredygtig energikilde, som kan reducere dine energiomkostninger, og samtidig være godt for miljøet.

Resurs Bank

Resurs Bank er en af de førende finansieringsudbydere i Norden, og har specialiseret sig i at tilbyde forbrugslån til private. Der er flere fordele ved at vælge Resurs Bank som finansieringspartner. Hos Resurs Bank kan du låne op til 350.000 kr. og med en løbetid op på hele 180 mdr. Bemærk at ved lån op til 75.000 kr. får du 0% i rente.

Sådan gør du:

SparXpres

SparXpres tilbyder også en fleksibel tilbagebetalingsplan, hvor du kan ændre på din månedlige ydelse eller betalingsdato, hvis det bliver nødvendigt. Med SparXpres kan du få billig finansering med en løbetid op på 72 mdr. Læs mere om vilkår og betingelser for SparXpres her

Sådan gør du:

Liggende retning

Med liggende retning menes der at samtlige solcellepaneler vender horisontalt på tagfladen. Det vil sige at montageskinnerne monteres vertikalt.

Stående retning

Med stående retning menes der at samtlige solcellepaneler vender vertikalt på tagfladen. Det vil sige at montageskinnerne monteres horisontalt.