Indkøbskurv

Ingen produkter i kurven.

Montering af solceller på Tegltag – Van Der Valk

Vi har lavet en hurtig gennemgang af installationen på tegltag med Van Der Valk montagesystem. Ønsker du vejledning til montering af solceller på en anden tagtype? Så kan du med fordel gøre brug af knapperne:

Printvenlig installationsguide til eternittag/ståltag kan hentes her på Engelsk. Yderligere materiale kan også findes på Van Der Valk’s hjemmeside her.

MikMa.dk anvender kun montageløsninger som er egnet til tagtyper efter montageproducenternes anvisninger. Er du i tvivl om montageløsningen kan benyttes til din tagtype, anbefaler vi altid at du henvender til tagproducenten. 

Herunder finder du Van Der Valk’s generelle montagevideo for tegltag. Montageskinnerne leveret fra MikMa.dk er altid beregnet ud fra, at skinnerne krydser solcellerne på den korte led. Hvis solcellerne monteres liggende, skal montageskinnerne monteres fra tagryg mod tagrende og monteres solcellerne stående skal montageskinnerne monteres vandret.

Vi afholder lanceringsevent med Growatt 🥳

Og DU er inviteret!

Vi er glade for at meddele, at tilmeldingen til Growatts nyeste roadshow nu er åben! Vær med til at forme fremtiden for bæredygtig energi med Growatt. Tilmeld dig i dag for at sikre din plads ved vores produktlancering, og få førstehåndsindtrykket af Growatt’s seneste innovationer. Vi ser frem til at dele denne spændende rejse med dig!

Liggende retning

Med liggende retning menes der at samtlige solcellepaneler vender horisontalt på tagfladen. Det vil sige at montageskinnerne monteres vertikalt.

Stående retning

Med stående retning menes der at samtlige solcellepaneler vender vertikalt på tagfladen. Det vil sige at montageskinnerne monteres horisontalt.