Indkøbskurv

Ingen produkter i kurven.

Kundecases

Peugeot serviceværksted investerer i bæredygtig energi med solceller og varmepumpe

Peugeot Serviceværksted i Ullerslev har taget et stort skridt mod at blive mere miljøvenlig og energibesparende. På grund af stigende energipriser og ombygning til varmepumpe fra gas, havde værkstedet markant forhøjet udgifter. Derfor valgte Peugeot Serviceværksted Ullerslev at investere i solceller for at kunne producere deres eget strøm og på den måde spare penge på deres energiregning.

Peugeot Serviceværksted Investerer I Bæredygtig Energi Med Solceller Og Varmepumpe

Rold Storkro tager skridt mod grøn omstilling med solceller og varmepumpe

Den berømte Rold Storkro i Himmerland har for nylig taget et stort skridt i at blive mere miljøvenlig. Kroen har nemlig fået installeret et 37 kW solcelleanlæg fra MikMa.dk og en varmepumpe, der skal erstatte den tidligere gasopvarmning.

Rold Storkro Tager Skridt Mod Grøn Omstilling Med Solceller Og Varmepumpe

LS Control tager skridtet mod grøn energi med solceller

LS Control A/S, der leverer elektronik til styring, regulering og kontrol af bl.a. ventilationssystemer, har netop etableret et 50 kW solcelleanlæg til dækning af et forventet øget elforbrug i forbindelse med udvidelsen af deres produktion. Det stigende elforbrug ønskes videst muligt dækket af egenproduktion af energi fra en vedvarende energikilde, fremfor tilkøb af energi.

Ls Control Tager Skridtet Mod Grøn Energi Med Solceller

Liggende retning

Med liggende retning menes der at samtlige solcellepaneler vender horisontalt på tagfladen. Det vil sige at montageskinnerne monteres vertikalt.

Stående retning

Med stående retning menes der at samtlige solcellepaneler vender vertikalt på tagfladen. Det vil sige at montageskinnerne monteres horisontalt.