Indkøbskurv

No products in the cart.

All Inclusive Finansiering med 0,- i Udbetaling

Hos MikMa gør vi det nemt, enkelt og økonomisk fordelagtigt at investere i grøn energi. Vores effektive og brugervenlige løsninger sikrer, at du hurtigt kan få installeret dit solcelleanlæg og begynde at spare på energiregningen. Denne finansieringsmulighed for køb af både solcelleanlæg og montage, gælder KUN for sjællandsområdet, og ved brug af vores samarbejdspartner. 

MikMa---Bund2 4-min
MikMa---Bund2 5-min
MikMa---Bund2 6-min

Finansier dit anlæg med Resurs: Op til 75.000 kr. til 0% i rente

Giv dit hjem bæredygtig energi gennem en simpel og økonomisk løsning. Med Resurs’ finansieringsmuligheder kan du finansiere både indkøb og installationen af et solcelleanlæg hos MikMa. Vores hurtige og nemme finansieringsproces sikrer, at du hurtigt kan komme i gang med dit projekt, så du kan nyde godt af grøn energi og reducere dine energiomkostninger. Denne finansieringsmulighed for køb af både solcelleanlæg og montage, gælder KUN for sjællandsområdet, og ved brug af vores samarbejdspartner.

Top bedømt!

Lyt ikke til os...
Lyt til vores kunder!

Vi har ikke bare Danmark’s skarpeste priser vi har også Danmark’s skarpeste anmeldelser. Hos MIKMA er kundeservice en top-prioritet og vi står klar til at hjælpe dig.

Martin L.
1 anmeldelser (DK)
Læs mere
Det er simpelhen for vildt...
Vi havde i første omgang bestilt ved en anden forhandler og vi ventede fra sept 22 til midt dec uden der skete en fløjtene fis. Bestilt ved jer den 23 dec og det dælme leveret den 29 af postnord 💪💪💪
Steen P.
5 anmeldelser (DK)
Læs mere
Rigtig god oplevelse.
har lige modtaget batteripakke ,inverter og BMS. Jeg er blevet godt hjulpet gennem hele købsprocessen. fin betjening og hjælp til spørgsmål. 5 Stjerner herfra.
Mette J.
7 anmeldelser (DK)
Læs mere
Mikma.dk har virkelig imponeret mig på alle fronter. Fra det øjeblik jeg kontaktede dem, viste de en enestående ekspertise inden for solcelleteknologi. Prisen, jeg fik tilbudt, var ikke kun fremragende, men derudover blev hele processen håndteret med en imponerende professionalisme.
Bo B.
88 anmeldelser (DK)
Læs mere
Yderst tilfreds..
Gode produkter. God kundeservice - med hurtige svar. Trygt at handle hos dem. Kan KLART anbefales!
Henning N.
10 anmeldelser (DK)
Læs mere
5 stjerner...
5 stjerner for pris. 5 stjerner for vejledning. 5 stjerner for hjælp efter køb og opsætning. 5 stjerner fordi..... fordi de fortjener det
Michael S.
69 anmeldelse (DK)
Læs mere
Rigtig god oplevelse
Jeg har købet et hybrid solcelleanlæg på 11.31 kW med 10.24 kW batteri...
Per H.
5 anmeldelser (DK)
Læs mere
God service
God service. Jeg har indtryk af de har travlt men man fornemmer at de gør deres bedste for at svare hurtigt og kompetent på spørgsmål. Jeg havde en enkelt udfordring som de løste til UG.
Andreas A
1 anmeldelse (DK)
Læs mere
Det nemlig fantastisk så hurtigt det går. Super service og fine produkter
Mette M.
47 anmeldelser (DK)
Læs mere
Kompetente og utrolig servicemindede. Kan klart anbefales.
Krzysztof K.
24 anmeldelser (PL)
Læs mere
Godt team hjalp med at indlæse

Liggende retning

Med liggende retning menes der at samtlige solcellepaneler vender horisontalt på tagfladen. Det vil sige at montageskinnerne monteres vertikalt.

Stående retning

Med stående retning menes der at samtlige solcellepaneler vender vertikalt på tagfladen. Det vil sige at montageskinnerne monteres horisontalt.