Indkøbskurv

Ingen produkter i kurven.

Grøn Energi Vs. Fossile Brændstoffer

Grøn energi vs. fossile brændstoffer

Grøn Energi Vs. Fossile Brændstoffer

Det samlede energiforbrug i verdenen stiger konstant, og det meste af energiproduktionen kommer fra velkendte fossile brændstoffer såsom olie, kul og gas. Igennem mange år, hvor ovennævnte fossile brændstoffer har været i brug af mange privatpersoner og firmaer i erhvervslivet, er det overordnede energiforbrug vendt om mod grøn energi. Miljømæssigt og økonomisk er fossile brændstoffer mindre holdbar på baggrund af levetiden og mængden af CO2, der udledes fra energiproduktionen. Fra fossile brændstoffer opstår der en udledning af drivhusgasser, som er med til at skabe alvorlige klimaforandringer på jorden, og det medvirker kun til drastiske senfølger, hvis fossile brændstoffer fortsat bliver anvendt i større mængder af den globale produktion. Et større fokus på bæredygtigt forbrug er med til at formindske øgede udledninger af drivhusgasser og nedskæring af menneskers forbrug af fossile brændsler, vil forstærke indsatsen mod klimaforandringer i verdenen. Grøn energi er også kendt som vedvarende energi, siden disse typer af energikilder ikke skipper op.                        

Udledning af drivhusgasser  

Med en af de mere klare definitioner på, hvad der får grøn energi til at adskille sig fra fossile brændsler, er at de er CO2-neutrale og kommer af energikilder såsom bio-, vind og sollysenergi. I en helhed vedligeholder alt vedvarende energi sig selv og er specielt kendt som selvforsynende energiformer. En stor procentdel af den globale CO2 udledningen fra fossile brændstoffer fremkommer af energiforbruget fra fødevareindustrien og den industrielle produktion samt udledning fra transportindustrien. Lige siden 1800-tallet har industrien været afhængig af fossile energiformer, og det har haft en stor påvirkning for drivhuseffekten, hvilket nu får konsekvenser for det overordnede klima, da udledning af drivhusgasser har direkte forbindelse til global opvarmning.       

Det store skifte i Danmarks industri 

Gennem 1800-tallet trådte industrisamfundet ind i Danmarks største byer. De nyeste maskiner og opfindelser af alt inden for elektricitet, dampmaskiner og forbrændingsmotorer blev vist frem for offentligheden. Dengang var der forskellige attraktioner fra den nordiske Industri- og Landbrugs udstilling, hvormed dampmaskiner havde befolkningen et skarpt øje for. Dampmaskinen havde dengang, hvor industrialiseringen havde et stærkt aftryk på den danske industri en stor indflydelse, da den langsomt erstattede brugen af gamle transportmuligheder såsom hestevogne, samt blev symbolet for industrialiseringen.  

I Danmark blev introduktionen af dampmaskinen begyndelsen på den industrielle revolution. Den danske energi til samfundet og erhvervet kom udelukkende fra revolutionerende maskiner, såsom dampmaskinen ved hjælp af kul. På dette tidspunkt var grøn energi gennem naturlige ressourcer ikke en mulig erstatning for forbrugerne, hvilket vores miljø bærer præg af i dag. Den industrielle revolution i Danmark skabte større efterspørgsel på energi, hvilket medvirkede til et højere forbrug af fossile brændstoffer. 

Mere fokus på grøn energi 

Grøn Energi Vs. Fossile Brændstoffer
Grøn Energi Vs. Fossile Brændstoffer 1

Flere år efter er grøn energi og muligheden for at bruge mere bæredygtige løsninger blevet en større øjenåbner for private forbrugere såvel som virksomheder i erhvervet. De danske forbrugere har specielt ændret deres valg for, hvilke produkter der skal købes til hjemmet eller virksomheden og hvad der generelt er mere holdbart at investere i. I det 21 århundrede har forbrugsvanerne i henhold til investering i bæredygtighed været stigende, eftersom både virksomheder og private er blevet mere opmærksomme på de miljømæssige konsekvenser ved CO2 udledning. 

Vores passion for bæredygtighed 

Vores forretning er baseret på at give en bæredygtig løsning til privaten og erhverv, som ønsker at investere mere holdbart og miljøvenligt. Vi har stor passion for at levere en god kundeoplevelse med udvalget af billige solceller, samt videregive den samme tilgang om at være klimabevidste. Ved at promovere for et bæredygtigt produkt bestående af en etisk korrekt og CO2-neutral karakter, bliver der sat et stort fokus på danskernes købsadfærd i relation til sundere klima i de private husholdninger. Danmark er i særdeleshed et af de førende lande inden for klima og grøn energi, hvormed social ansvarlighed og ordentlige produktionsvilkår ligger højt på dagsordenen.  

Med et specielt udvalg og skarpe tilbud på solceller og hybrid inverter, der hjælper at formindske udledning af CO2 i luften og skabe en grønnere dagligdag for mange husstande. Skabe en større bevidsthed for den nuværende klimasituation og tildele en social ansvarlighed er en væsentlig faktor i dagens industri. Billige priser og skarpe tilbud på solcellepaneler og andet tilbehør såsom batterier og solcelle installationskabler er en stor del af vores målsætning for at optimere brugen af grøn energi.  

I den bæredygtige forretning er det væsentligt for alle parter, at der tilbydes et godt produkt, en stærk service og ordentlig rådgivning. For at vi kan tilbyde den bedst mulig service, har vi professionelle ingeniører, som er klar til at svare på spørgsmål samt bidrage med rådgivning vedrørende grøn energi. Vores erfarne ingeniører kan ligeledes give forbrugerne et skarpt overblik over valget af det rette solcellepanel til huset samt give gode råd til selve opsætnings-processen. 

Erfarne arbejdere klar med rådgivning 

Professionelle fagfolk er altid klar til at finde den bedste løsning og optimal service for oplevelsen med at leve af grøn energi. Selvom en fossil energikilde som naturgas ikke udleder lige så meget CO2 i atmosfæren ved afbrænding sammenlignet med andre fossile brændsler såsom olie og kul, medvirker fossile energiformer til alvorlige konsekvenser for det globale klima. Som forbrugere er vi nået langt med vores miljømæssige vaner, hvormed den bæredygtige forretning begynder at spille en større rolle i folks motivationer i at leve mere bæredygtigt.        

Kan du godt lide denne artikel? Del den her:

Liggende retning

Med liggende retning menes der at samtlige solcellepaneler vender horisontalt på tagfladen. Det vil sige at montageskinnerne monteres vertikalt.

Stående retning

Med stående retning menes der at samtlige solcellepaneler vender vertikalt på tagfladen. Det vil sige at montageskinnerne monteres horisontalt.