Indkøbskurv

Ingen produkter i kurven.

Rold Storkro tager skridt mod grøn omstilling med solceller og varmepumpe

Den berømte Rold Storkro i Himmerland har for nylig taget et stort skridt i at blive mere miljøvenlig. Kroen har nemlig fået installeret et 37 kW solcelleanlæg fra MikMa.dk og en varmepumpe, der skal erstatte den tidligere gasopvarmning.

Med solcellerne og varmepumpen kan kroen producere sin egen el og varme, uden at skulle forbruge gas og dermed skåne miljøet og spare penge på opvarmning.

Beslutningen om at gå i en mere miljøvenlig retning er en del af kroens nye strategi, der går ud på at bidrage positivt til klimaet og den omkringliggende natur på længere sigt.

Kroens ejer udtaler, at det er vigtigt for dem at tage ansvar og tage handling for vores miljø og klima og at det at gå fra gas til solceller og varmepumpe er en god måde at bidrage på.

Rold Storkro er kendt for at tiltrække både lokale og turister med en god kombination af gourmetmad og en fantastisk beliggenhed i Himmerlands smukke natur og med sin nye satsning på et mere miljøvenligt tilbud kan kroen nu tiltrække endnu flere gæster, der ligesom dem selv, går op i bæredygtighed og miljøhensyn.

På denne måde viser Rold Storkro, hvordan en enkelt virksomhed kan tage ansvar og gøre en forskel ved at tage små skridt, hvilket vi alle kan lære af – både som privatpersoner og som en del af en virksomhed.

Rold Storkro med montering af 37 kW solcelleanlæg / Hyundai Full Black solceller.

Liggende retning

Med liggende retning menes der at samtlige solcellepaneler vender horisontalt på tagfladen. Det vil sige at montageskinnerne monteres vertikalt.

Stående retning

Med stående retning menes der at samtlige solcellepaneler vender vertikalt på tagfladen. Det vil sige at montageskinnerne monteres horisontalt.