Indkøbskurv

Ingen produkter i kurven.

Tilmeld dig MikMa Erhvervs webinar

Deltag i vores kommende webinar, hvor vi dykker ned i, hvad der kræves for at få monteret solceller, hvilket anlæg der passer bedst til dine behov, og hvordan hele processen forløber fra start til slut.

For virksomheder, landmænd, institutioner, forsyninger og lignende.
Tirsdag d. 27/8 kl. 14.00 el. Torsdag d. 29/8 kl. 8.00 (online)

Tilmeld dig her

Udfyld formularen og deltag i vores helt uforpligtende webinar.

Webinar Erhverv

Om mødet

Deltag i vores kommende webinar, hvor vi dykker ned i, hvad der kræves for at få monteret solceller, hvilket anlæg der passer bedst til dine behov, og hvordan hele processen forløber fra start til slut.

I webinaret vil vi præsentere cases fra vores kunder, hvor vi forklarer deres valg af anlæg og den efterfølgende proces. Dette giver dig en klar forståelse af de forskellige muligheder og overvejelser, der er involveret i en solcelleinstallation.

Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål efter præsentationen, så du kan få svar på alt det, du måtte undre dig over.

Tilmeld dig vores uforpligtende webinar tirsdag d. 27/8 kl. 14.00 til 15.00 eller torsdag d. 29/8 kl. 8.00 til 9.00, og bliv klogere på solceller!

Rold Storkro Tager Skridt Mod Grøn Omstilling Med Solceller Og Varmepumpe
Peugeot Serviceværksted Investerer I Bæredygtig Energi Med Solceller Og Varmepumpe
Solceller Og Solcelleanlæg
Ls Control Tager Skridtet Mod Grøn Energi Med Solceller

Reducér dine energiomkostninger

Solcelleanlæg kan producere en betydelig mængde energi, som kan hjælpe med at reducere virksomhedens energiomkostninger.

Mere uafhængighed

Solcelleanlæg kan hjælpe med at sikre en mere stabil energiforsyning og reducere risikoen for prisstigninger på traditionel energi.

Bæredygtig løsning

Solcelleanlæg er en bæredygtig måde at producere energi og kan hjælpe din virksomhed med at reducere sin miljøpåvirkning og opfylde bæredygtighedsinitiativer.

Mulighed for støtte & tilskud

Der er forskellige tilskud og støtteordninger til rådighed for virksomheder, der ønsker at investere i solcelleanlæg.

Liggende retning

Med liggende retning menes der at samtlige solcellepaneler vender horisontalt på tagfladen. Det vil sige at montageskinnerne monteres vertikalt.

Stående retning

Med stående retning menes der at samtlige solcellepaneler vender vertikalt på tagfladen. Det vil sige at montageskinnerne monteres horisontalt.