Indkøbskurv

No products in the cart.

Grøn omstilling med solceller

Grøn Omstilling Med Solceller

For mange er grøn omstilling en mere ansvarlig måde at leve på, når det handler om bæredygtige levestandarder. Grøn omstilling findes i mange forskellige nuancer, og specielt bæredygtige løsninger der skåner miljøet, eksisterer flere steder. Lev i CO2-neutrale omgivelser og være med til at sætte et aftryk på grønt miljø og energiforbrug. Grøn energi kan komme fra biler og andre køretøjer, der kører frem og tilbage på de travle trafikale veje, samt derhjemme i folks private husstande. I den private husholdning er solceller blevet et særdeles populært valg for personers der ønsker at leve mere bæredygtigt og for alvor sætte et aftryk på reducering af CO2-udledning. Der er adskillige fordele ved at investere i grønnere energiforbrug, hvormed hele værdien for den enkelte ejendom stiger, brugen af energi i hverdagen er økonomisk lavere samt miljøet bliver skånet fra fossile brændstoffer.  

FORDELE MED SOLCELLER I HJEMMET

Den primære motivation for at investere i solceller til hjemmet kommer for det meste fra folks villighed og interesse i at modtage bedre energiforbedringer, reducere brugen af kilder der medvirker til et forøget CO2- aftryk og sikre økonomiske gevinster. Økonomi-rigtig og vedvarende energi gennem solceller er både med til at skabe elektricitet og varme i den trygge bolig. Energi fra solen er altid til stede omkring os, og derfor er investering i solceller en stor fordel, når det kommer til nutidens og ligeledes fremtidens forbrugere af bæredygtige energikilder. For enhver husstand, som drømmer om et mere miljøvenligt energiforbrug, findes der adskillige solenergifordele, hvilket er således: 

  • Ejendommen stiger i værdi med en omkring 3 procent.  
  • Energiregningen minimeres efter investering 
  • Miljøet skånes for fremtidens generationer 
  • Lang levetid fra gratis naturlig ressource 

Miljøbevidst beslutning for hele familien

Med familiens ønske om at sætte et vigtigt præg på bæredygtigt forbrug i hverdagen, er investering i solceller derhjemme en fordelagtig beslutning i forhold til at leve af grønne ressourcer fra sollys. Det er ikke kun den bedre samvittighed man opbygger i sin levemåde, der gør solceller til en mere holdbar ressource, men ligeledes at hele husstanden sparer penge så snart solcelleanlægget er installeret. Man skal dog være opmærksom på at investering i solceller kræver et større engangsbeløb for selve anlægget samt korrekt installation, hvoraf elregningerne bliver mindre og hele husstanden oplever økonomiske besparelser efter kort tid.  

Det væsentligste af at investere i solceller til privat forbrug er at sikre en grønne fremtid for sig selv som forbruger samt for fremtidens købere af solcelleenergi. Med en grønnere tilgang til energiforbrug i privaten, kan vores kunder hjælpe med at skåne miljøet for CO2-udledning, hvilket kan skabe bedre forudsætninger for de kommende generationer.  

GODE RÅD TIL SOLCELLER

Med anskaffelse af et solcelleanlæg, er hele husstanden klar til at leve mere miljøvenligt i forhold til energiforbrug. I forhold til selve processen med opsætning af solcelleanlæg i hjemmet er der tre vigtige elementer, der er væsentlige at benytte sig af. Disse tre elementer er et solpanel, en regulator og en form for batteri. Med alle disse ting på plads for at skabe strøm til hjemmet på en bæredygtig måde, er fremtidens levestandarder for energiforbrug for alvor påbegyndt i den enkelte husholdning.      

Før man investerer i et solcelleanlæg, skal du dog være opmærksom på, at ikke alle hus besidder det optimale layout for installation. Eksempelvis spiller adgang til sollys naturligvis en stor rolle. Hvis man skal have bedste forudsætninger for et solcelleanlæg, så skal boligens taget være sydvendt med en hældning på 45 grader. Med den rette opsætning af det ønskede solcelleanlæg, bliver din hverdag drevet af naturlige ressourcer fra sollys, hvor den mere bæredygtige og effektive tilgang til energikilder for alvor kommer i spil.  

Solcelleanlægget på huset er klar til brug, og ens ønsker og behov for grøn strøm er på plads. I husstanden er der dog et par forundrende spørgsmål om, hvordan solceller absorberer alt energien fra sollyset og om solen altid skal være til stede for at solcellerne kan fungere. Dette er blot en myte, da solceller kan producere strøm uden aktivt solskinsvejr. Den mængde af strøm, der bliver produceret fra solcellerne på husets tag, afhænger primært af kraften fra det eftertragtede sollys. En stærkere form af styrke fra solens stråler medvirker til yderligere generering af strøm i hjemmet.   

Med det udvalg vi har af forskellige solcelle anlæg, har vi altid de skarpeste priser på produkter, der giver private husstande muligheden for at formindske CO2-udledning. For optimal opsætning af solcelleanlæg i hjemmet, vil vi anbefale tilkøb af en hybrid inverter til solcellens batteri. En hybrid inverter har den funktion at gemme alt energien fra solen på solcelleanlæggets batteri, hvormed den senere hen kan omdanne alt resterende energi til 230V strøm. En hybrid inverter består ligeledes af en batterilader. Det er vigtigt at huske, hvis batteriet løber tør for strøm, er det muligt at tilslutte hybrid invertere over på en anden forsyningskilde. Disse gode råd vil hjælpe enhver husholdning med opsætning af solceller hjemme.                  

Liggende retning

Med liggende retning menes der at samtlige solcellepaneler vender horisontalt på tagfladen. Det vil sige at montageskinnerne monteres vertikalt.

Stående retning

Med stående retning menes der at samtlige solcellepaneler vender vertikalt på tagfladen. Det vil sige at montageskinnerne monteres horisontalt.